Nieuwsbrief Leefbaar Platteland - december 2021

Past mijn idee bij Fonds Leefbaar Platteland?

Fonds Leefbaar Platteland is speciaal in het leven geroepen om ideeën te ondersteunen van inwoners zelf. Dus heb je met een groep inwoners een idee voor jullie buurt of dorp en willen jullie dat samen uitvoeren dan kom je mogelijk in aanmerking voor een subsidie. Lees hier meer over de criteria.

Voorbeelden van leefbaarheidsprojecten

Lees meer over een ontmoetings- en activiteitenpark in Rutten of een musicalproductie op Urk of over een sportieve ontmoeting jeugd en ouderen in Swifterbant.

Veelgestelde vragen

We hebben veelgestelde vragen op een rij gezet. Lees hier de antwoorden op veelgestelde vragen met de antwoorden.

Koffietafel in Bant

Aan de koffietafel zaten deze keer twee enthousiaste inwoners van Bant en welzijnsorganisatie Carrefour. Onderwerp van gesprek was een ontmoetingsplek voor de ouderen in Bant en hoe daar vervolgstappen mee kunnen worden gezet. Na de koffietafel zijn contacten weer aangehaald en zit er nieuwe energie in het initiatief. Wil je ook een koffietafel in jouw dorp of wijk? Neem contact op met de coördinator Leefbaar Platteland.

Bereikbaarheid rondom de Feestdagen

Het aftellen tot de feestdagen is begonnen. Tijdens de aankomende kerstperiode zijn wij niet bereikbaar. We zijn bereikbaar tot en met donderdag 23 december 2021 en weer vanaf dinsdag 4 januari 2022. Alvast fijne Feestdagen en gezond 2022!

Aan- en afmelden nieuwsbrief

Een nieuwsbericht wordt maximaal 1x per maand verzonden. Wil je snel op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Mail dan naar leefbaarplatteland@flevoland.nl en meld in het onderwerp ‘aanmelden nieuwsbrief’. Liever afmelden? Dan graag een reply op de nieuwsbrief met het verzoek tot afmelding.

Weergave nieuwsbrief in opmaak

Wilt u deze nieuwsbrief liever opgemaakt zien? Klik dan hier: nieuwsbrief december 2021 (pdf, 3,66 mb)