Subsidie aanvragen bij het Fonds Leefbaar Platteland kan nog tot 1 augustus 2023

Subsidieaanvragers opgelet! Fonds Leefbaar Platteland sluit op 1 augustus 2023. De looptijd van 2 jaar is dan volbracht. Wilt u nog subsidie aanvragen voor uw plan of idee? Doe dit dan uiterlijk 31 juli 2023. Hoe u dit doet leest u in ons loket. Onze projectcoördinator helpt u ook graag verder. Zij is bereikbaar via 06 – 5017 8747 of leefbaarplatteland@flevoland.nl.

Over het Fonds Leefbaar Platteland

15 juni 2021 werd het Fonds Leefbaar Platteland 2021 – 2023 opengesteld door provincie Flevoland. Met een bedrag van 2 miljoen euro ondersteunt de provincie gezamenlijke initiatieven voor een vitaal Flevolands platteland. Het gaat om initiatieven die de kwaliteit van het wonen in de dorpen en het buitengebied in Flevoland vergroten.

Uw idee indienen

Bij het opzetten van een initiatief voor uw eigen dorp, gebied of buurt komt veel kijken. Heeft u een goed idee dat bijdraagt aan de toekomst van het platteland van Flevoland? Misschien kan onze projectcoördinator u helpen bij het realiseren van het plan. Ga naar leefbaarplattelandflevoland.nl voor meer informatie.