Nieuwsbrief Leefbaar Platteland - oktober 2021

Een platform voor sociale verbondenheid en leefbaarheid in Flevoland

Je hebt een leuk plan bedacht voor jouw buurt, gebied of dorp in Flevoland. Misschien kunnen wij je helpen bij de uitvoering van dit plan. Samen met de gemeenten Almere, Lelystad, Urk, Zeewolde, Dronten en Noordoostpolder is er 1 loket ingericht voor advies, informatie of een gesprek met een coördinator voor initiatieven die kwaliteit van het leven op het platteland vergroten: Platform Leefbaar Platteland. Hierbij bundelen we onze krachten om inwoners écht vooruit te helpen. Het loket is te vinden op: www.leefbaarplattelandflevoland.nl

Even voorstellen: nieuwe coördinator Leefbaar Platteland

Mijn naam is Lique Hafkamp. Loop je rond met een idee en zou je graag een volgende stap willen zetten? Ben je al bezig met de voorbereiding van een subsidieaanvraag? Neem dan contact met mij op. Ik wil graag weten wat er speelt, wijs de weg in wat kan en wat mag en ik denk graag mee. En mocht het tot een subsidieverzoek komen dan kan ik bijdragen in de voorbereiding daarvan. Ik ben alle werkdagen te bereiken via 06-501 78 747 en via e-mail: leefbaarplatteland@flevoland.nl.

Fonds open voor initiatieven

Bij initiatieven kun je denken aan activiteiten en voorzieningen die een sociale verbinding tussen mensen brengt waarmee het wonen en leven in de gemeenschap, dorp of buitengebied nog prettiger wordt. De ondersteuning vanuit het fonds bestaat uit advies en informatie om ideeën hierover verder te brengen. Daarnaast is er een mogelijkheid voor subsidie die bijdraagt in een deel van de kosten van een initiatief.

De nieuwsbrief wordt maximaal 1x per maand verzonden. Wil je snel op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Mail dan naar leefbaarplatteland@flevoland.nl en meld in het onderwerp ‘aanmelden nieuwsbrief’.